Kantoorruimtes en vergaderruimtes in Gent

Slide background
Slide background
Slide background

ParkOffice Business Center in Gent

Zoekt u flexibele full-service en virtuele kantoorruimtes en vergaderruimtes in Gent? ‘Aan het Zuid’ ligt Parkoffice Gent volledig geïntegreerd in een woonwijk en toch centraal in de stad. Met gezellige cafés, restaurants, het grootste shopping centre van Gent en de historische binnenstad in de nabijheid, is Parkoffice een thuis weg van huis.

Contactgegevens

PARKOFFICE GENT

Fr. Rooseveltlaan 348-349

B-9000 Gent

Bel ons: +32 9 265 02 11

Mail ons: info@parkoffice.com

Onze brochure

Uw zakelijke thuis aan het Zuidpark

Omgeving & werksfeer

Als ‘bewoner’ krijgt u bij Parkoffice meer dan kantoorinfrastructuur alleen. We creëren een gezellige dorpssfeer rond een centraal atrium. Van starters tot grote bedrijven, iedereen voelt zich er thuis. Met de universiteit en bijhorend bruisend campusgevoel vlakbij, is het bovendien een gedroomde locatie voor spin-offs.

Onthaal

Uw gasten worden professioneel verwelkomd, aangekondigd en begeleid. Oproepen worden centraal beheerd en er is een 24u voicemaildienst. Inkomende post en pakjes worden eveneens centraal verwerkt.

Lounge & Parkkcafé

Gevestigd in een authentiek industrieel pand, biedt bedrijvencentrum Parkoffice een inspirerende confrontatie van oud en nieuw, van design en charme. Onze troeven zijn de lounge en het parkcafé. Deze zijn uitgerust met relaxhoeken om te ontspannen en om uw gedachten en ideeën de vrije loop te laten. Het zijn ongedwongen ontmoetingsplaatsen om te praten, te discussiëren, te netwerken.

In onze loungebar kunt u genieten van een ontspannend ontbijt, een businesslunch, een espresso tussendoor, eventueel met uw gasten. Koffie en frisdranken zijn 24u/24u verkrijgbaar.

Parkeerruimte

Parkoffice Gent beschikt over 25 eigen parkeerplaatsen in de onmiddellijke nabijheid van het zakencentrum.

Er is ook een tweede ingang, gelegen in de Hofstraat 269, met parking waar een langparkeerregel geldt aan € 5,00 per dag. Deze zone is een woonbuurt, waardoor er overdag veel vrije parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor bezoekers van Parkoffice.

Parkeren en bereikbaarheid

Flexibele kantoorruimtes en vergaderruimtes in Gent

Huur flexibele full-service en virtuele kantoorruimtes en vergaderruimtes in Gent. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Contacteer ons voor een afspraak.

Parkoffice biedt ook vergaderruimtes en kantoorruimtes te huur aan in ons bedrijvencentrum in Kortrijk.

Neem contact op