Kantoorruimtes en vergaderruimtes in Kortrijk

Slide background

ParkOffice Business Center in Kortrijk

Zoekt u flexibele full-service en virtuele kantoorruimtes en vergaderruimtes in Kortrijk? Het bedrijvencentrum is gelegen in het hartje van de historische binnenstad, op een boogscheut van de Grote Markt en in de nabijheid van heel wat gezellige cafés of restaurants. Ook het nieuwe overdekte winkelcentrum K ligt op wandelafstand; mooi meegnomen voor dringende boodschappen en ideaal voor aangename pauzes.

Bovendien geniet Parkoffice van een strategische ligging voor op- en afritten naar autosnelwegen en vlakbij het station. In deze inspirerende omgeving biedt Parkoffice u een aangename werkplek die aanvoelt als een tweede thuis.

Contactgegevens

PARKOFFICE Kortrijk

Doorniksestraat 63

B-8500 Kortrijk

Bel ons: +32 56 96 06 00

Mail ons: kortrijk@parkoffice.com

Onze brochure

Openbaar vervoer

Indien u met de trein of bus naar Parkoffice Kortrijk komt dan stapt u af in het station van Kortrijk. Als u van de trein komt, neem dan uitgang ‘Centrum’. Volg vervolgens rechts de spoorlijn in de Doornikselaan tot op de Sint-Jorisstraat. Steek over en volg de Sint-Jorisstraat nog een kleine 50 meter. Ga dan links voor de tunnel op het voetgangersgedeelte de tunnel over. Ga vervolgens langs het viaduct links op de Doorniksestraat tot aan ons kantoor.

Uw zakelijke thuis in Kortrijk

Omgeving & werksfeer

De Parkofficers in Kortrijk hebben niet enkel functionele kantoren en stijlvolle vergaderzalen ter hun beschikking, ze genieten ook van een sociale, ongedwongen sfeer. Dankzij het contact met verschillende bedrijven uit diverse branches is een zakencentrum de ideale locatie voor kruisbestuiving en het uitbreiden van een zakelijk netwerk. Met de universiteit (KULAK) en een levendig studentenleven vlakbij, is Parkoffice Kortrijk eveneens een uitstekende locatie voor jonge starters.

Onthaal

Bezoekers worden hartelijk verwelkomd, indien gewenst aangekondigd op een flatscreen aan de inkom en verder begeleid. Telefoonoproepen worden volgens een persoonlijk script beantwoord. Dankzij de 24u voicemaildienst gaan ook de boodschappen buiten de kantooruren niet verloren. Post en leveringen worden door het secretariaat in ontvangst genomen en aan de klant bezorgd zoals op voorhand werd afgesproken (via ophaling of wekelijkse forwarding).

Lounge & Parkcafé

Parkoffice Kortrijk combineert de charme van een indrukwekkend historisch pand met de functionaliteit van een eigentijdse, praktische infrastructuur. Naast de kantoren en vergaderzalen biedt het zakencentrum gezellige gemeenschappelijke ruimtes om even te pauzeren of te netwerken. Centraal in de inkomhal werd een trendy zitbank opgesteld, voorzien van gratis Wifi en lectuur. In de bar/keuken kan u even TV kijken of een luchtje scheppen op het aangrenzende terras.

De keuken grenst via een schuifdeur aan de grote vergaderzaal, wat mogelijkheden biedt voor business events, vergaderingen, opleidingen of seminaries met ontbijt, broodjeslunch en/of koffiepauzes. Warme dranken en gekoelde frisdranken zijn permanent beschikbaar.

Download onze brochure voor meer informatie over onze kantoren, vergaderzalen en cateringmogelijkheden bij bedrijvencentrum Parkoffice in Kortrijk.

Parkeerruimte

Parkoffice Kortrijk beschikt eigen parkeerplaatsen voor vaste klanten in de onmiddellijke nabijheid van het zakencentrum. Er zijn ook ruim voldoende andere parkeergelegenheden op minder dan 2 minuten wandelafstand:

  • Op de Vlasmarkt (op minder dan 1 minuut wandelafstand) kunt u 30 minuten kort en gratis parkeren
  • Op het laagste deel van de Wandelweg (op 1 minuut wandelafstand) kunt u 15 minuten gratis parkeren. Daarna kunt u hier betalend parkeren.
  • Op de ondergrondse parkeergarages van het Schouwburgplein (op 1 minuut wandelafstand) en de Veemarkt Shopping Center K (op 2 minuten wandelafstand) kunt u het eerste uur gratis parkeren. Daarna kunt u hier betalend parkeren.
Parkeren en bereikbaarheid

kantoorruimtes en vergaderruimtes in Kortrijk

Huur flexibele full-service en virtuele kantoorruimtes en vergaderruimtes in Kortrijk. Kom gerust eens langs om kennis te maken. Contacteer ons voor een afspraak.

Parkoffice biedt eveneens kantoren en vergaderzalen aan in het zakencentrum te Gent.

Neem contact op