Telefoondienst en telefoonpermanentie in Gent en Kortrijk

Een persoonlijke aanpak, een professioneel imago

Zoekt u een telefoondienst en telefoonpermanentie in Gent en Kortrijk? Ons telesecretariaat biedt uw klanten een warm en professioneel onthaal.

De voordelen

U kunt kiezen voor een eigen, lokaal nummer. Zo geeft u uw klanten uit die regio een vertrouwde indruk. Daarnaast is er onze telefoonpermanentie. U hebt het druk met uw nieuwe project en wil even niet gestoord worden? U neemt een welverdiende vakantie naar de zon? Onze meertalige telefoondienst biedt een eenvoudige en handige oplossing wanneer u even niet bereikbaar bent. Wij nemen de telefoon voor u op en spreken uw contacten persoonlijk en professioneel aan. We verbinden door of noteren een boodschap. Buiten de kantooruren hebt u uw eigen voicemail.

Hoe werkt het?

Onze IT-Telefonie ondersteuning gebeurt in samenwerking met onze structurele partner ICT4ME. We werken via hosted telefonie over het internet (VOIP). Dit geeft u de flexibiliteit om uw vast nummer overal te gebruiken.

  • eigen lokaal telefoonnummer met rechtstreekse inkiezing
  • netwerk voor uw team
  • voicemail
  • geïntegreerde callcenter-software
  • conference call-toestel ter beschikking

Lees op onze blog welke voordelen onze telefoonpermanentie voor u kan hebben.

Ontdek ook onze andere secretariaatsdiensten & administratieve ondersteuning.

Business Center Gent Kortrijk - ICT4ME

BART ROBIJN – VWV BENELUX

Parkoffice heeft er mee voor gezorgd dat wij als kleinere onderneming toch een professionele uitstraling hebben gekregen. Hierdoor zijn wij in de Belgische markt sterk gegroeid. Niets is belangrijker voor een bedrijf dan bereikbaar zijn en dat is net wat Parkoffice voor ons kan borgen. Voor mij een echte WIN-WIN situatie, ik had het al veel eerder moeten doen. Nogmaals dank voor de support en hopelijk nog heel veel jaren van prettige samenwerking.
Bart Robijn is commercieel directeur bij VWV Metering B.V.

Telefoondienst en telefoonpermanentie in Gent en Kortrijk

Zoekt u een telefoondienst en telefoonpermanentie voor uw (virtuele) kantoren in Gent en Kortrijk? Parkoffice helpt u graag verder met een modern professioneel telefoonsecretariaat met IT-telefonie.

Benieuwd naar onze kantoren of onze aanpak?

Neem contact op op voor een afspraak of spring even binnen voor een kopje koffie. We geven u graag meer uitleg en een korte rondleiding. Dan kunt u zelf de sfeer komen opsnuiven in onze kantoren, satellietkantoren en vergaderruimtes.

Neem contact op